Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Dieven openen verschillende auto's in Terneuzen

Toegevoegd: 26-11-2019, 18.45 uur
De aangetroffen goederen.
De aangetroffen goederen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de nacht van zaterdag op zondag zijn in verschillende straten goederen weggenomen uit auto's die niet goed waren afgesloten.


De politie meldt via Facebook dat er diefstallen werden gepleegd in de Ferlemanstraat, de Grevelingen, de Michiel de Ruijtersingel, de Lekstraat en de Vechtstraat. "We sluiten echter niet uit dat er nog meer straten zijn bezocht", zo laat de politie weten.

Op straat zijn volgens de politie spullen achtergelaten welke eerder waren weggenomen. De politie probeert nu te achterhalen van wie deze zijn. Op de foto zijn de spullen te zien. Mensen die goederen herkennen, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (29-11-2019 om 18:23)
Hoezo "niet goed afgesloten"????? Je klikt tegenwoordig toch je auto op slot, dus je mag er dan toch van uitgaan dat die dan "goed op slot is" Of is er nog een half op slot versie???? En dan nog, mensen moeten met hun poten van andermans spullen afblijven.!!!!!!