Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Reddingsteam haalt slachtoffer uit skihal

Toegevoegd: 27-11-2019, 14.39 uur
Reddingsteam haalt slachtoffer uit skihal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Het Rope Rescue Team (RRT) van de Veiligheidsregio Zeeland is dinsdag in Terneuzen ingezet om iemand uit skihal SnowWorld te halen.


Het in reddingen op hoogte gespecialiseerde team laat op Facebook weten dat iemand met spoed in een brancard van de skihelling afgehaald moest worden. De melding bij het complex aan de Zeelandlaan kwam rond 12.05 uur binnen bij de ambulancedienst. Binnen een kwartier werd het Rope Rescue Team gealarmeerd. De brandweercollega's van de post Koegorsstraat verleenden assistentie.

Het slachtoffer is uiteindelijk door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Wat de patiënt precies mankeerde is niet bekendgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Take it easy, take a sisi. (1-12-2019 om 18:58)
Wat een reactie's ook weer, holy-moly, lekker onze dagelijkse frustraties uiten onder een nieuwsbericht op een website. Super triest, ga eens wat doen met het prachtige leven wat we hebben. In plaats van mokken en wrokken.
Michel (29-11-2019 om 20:39)
@Jan en @Nowty, zoals ik zie zijn jullie hier niet bij aanwezig geweest, anders had je niet zo onnozele reactie geplaatst . Het is niet te hopen voor jullie als je deze mensen ook eens nodig mocht hebben, moest dat toch zo zijn, zegt dan; ik heb jullie hulp niet nodig.
Jan (28-11-2019 om 17:57)
Het RRT kost de burger veel geld. Zoals meer van deze zinloze teams bij de VRZ. Gewoon gezond verstand gebruiken. Sommige mensen denken dat je zonder RRT nooit meer beneden komt.
Cas (28-11-2019 om 08:37)
Je weet geen eens de ernst van de situatie. Misschien heeft diegene zijn rug gebroken. Weer lekker bevooroordeeld Nowty.
kees (28-11-2019 om 08:03)
@Nowty, wees nou maar blij dat ze geen reddingshelikopter hebben gestuurd.
@nowty (28-11-2019 om 05:23)
Wat een reactie @nowty. Hopelijk heeft u nooit een ambulance of extra inzet van hulpdiensten nodig. Dan mag u ook de rekening zelf betalen. Ook de brandweee wanneer u van een verdieping naar beneden getilt moet in huis. Ik ga er van uit dat ambulanceverpleegkundigen de inzet van extra hulpdiensten beslissen of het RRT nodig is. Niet het personeel van de skihal. Niet alles is wat het lijkt achter onze schermen. Veel sterkte voor het slachtoffer!