Drie auto's in botsing op N290 Terneuzen

Toegevoegd: 27-11-2019, 14.45 uur

Drie auto's in botsing op N290 Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Terneuzensestraat (N290) tussen Terneuzen en Zaamslag zijn vanochtend meerdere voertuigen beschadigd geraakt bij een botsing.

Nadat één auto afremde, kon een tweede voertuig op tijd afremmen. De twee bestuurders van de twee auto's hier weer achter lukte dit echter niet. De laatste drie voertuigen kwamen hierdoor met elkaar in botsing. De auto die als eerste remde, raakte niet beschadigd.

De melding van het ongeluk werd rond 08.40 uur gedaan. Aanvankelijk werd er rekening gehouden met een eventuele gewonde maar na onderzoek bleek dat deze persoon niet mee hoefde naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft één van de betrokken auto's getakeld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (27-11-2019 om 15:33)
Het is de laatste tijd weer prijs tussen Terneuzen en Zaamslag. Heeft dit weer bij de afslag Drieweg plaatsgevonden ? De sluiproute naar Othene en het verdere buitengebied. Men wilt komende vanaf de Kraag links af de Drieweg in terwijl daar een blauw borg met pijl rechtdoor staat, VERPLICHTE RIJRICHTING. Het zou beter zijn om hier een bord te plaatsen VERBODEN LINKS AF TE SLAAN. Totdat de rotonde met aftakking nog niet gereed is gaan we hier nog steeds ongevallen kunnen verwachten. Zondag l.l. een Belgische automobielclub van Mini-coopers die allemaal deze weg in gingen.