Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en geregeld (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

OM wil tbs messteker drogisterij verlengen

Toegevoegd: 27-11-2019, 19.33 uur - Update: 27-11-2019, 19.42 uur
OM wil tbs messteker drogisterij verlengen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Als het aan de officier van justitie in Middelburg ligt, wordt de tbs met dwangverpleging van de 32-jarige J. B. uit Middelburg verlengd. Hij kreeg die straf vanwege een winkeldiefstal bij een drogisterij in Middelburg waarbij hij een medewerker met een mes in het gezicht stak.


B. werd in 2009 veroordeeld. Het Openbaar Ministerie (OM) wil nu dat de tbs met dwangverpleging die hij toen kreeg opgelegd met een jaar wordt verlengd. Volgens zijn behandelaars is dat echter te kort om enig resultaat te boeken.

Het is overigens de derde keer dat B. gaat deelnemen aan een resocialisatieproject. Eerdere twee trajecten mislukten jammerlijk omdat hij zich niet aan afspraken hield, geld zou hebben gestolen en tijdens een verlof dronken was geweest.

Uitspraak 11 december .


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (28-11-2019 om 13:18)
Dat is dus duidelijk, deze mafkees is dus niet te "genezen". Behandelen is zinloos en zou dus gestopt kunnen worden dat scheelt een berg tijd en geld voor de belastingbetaler.