Weerbericht:
Wisselend bewolkt, vooral vanmiddag onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Einde tbs fatale overval 1986 in zicht

Toegevoegd: 27-11-2019, 19.39 uur
Einde tbs fatale overval 1986 in zicht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Voor de 53-jarige A. L. uit Sint Philipsland is het eind van zijn tbs in zicht. L. werd veroordeeld voor een gewapende overval op een postagentschap in Sint Anna Jacobapolder in 1986.


L. kreeg voor de overval vier jaar cel plus de tbs opgelegd. Bij de overval werd de beheerder van het kantoor door L. doodgestoken. De laatste jaren woont L. in een dorp in de omgeving van Nijmegen en gaat het volgens de begeleiders goed. Alleen zijn er nog wat problemen met zijn dagbesteding. L. heeft rugklachten en komt niet meer aan werken toe. Volgens de plannen van de reclassering moet hun bemoeienis langzaam worden afgebouwd.

Uitspraak 11 december.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (28-11-2019 om 16:20)
4 jaar cel voor moord is dan wel weer weinig...
Moeder (28-11-2019 om 16:17)
Zozo, die straf was de moeite! 33 jaar maar liefst. Hopelijk kan hij zich weer redden in de sterk veranderde samenleving. Onee, ik lees dat hij niet meer vast zat..