Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Letsel bij frontale botsing N686 Axel

Toegevoegd: 27-11-2019, 19.48 uur
Foto 10 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
van G (2-12-2019 om 12:16)
Dit is zeker niet het tweede ongeval ter plaatse. Zelf ben ik ook een aantal jaren geleden door een onoplettende dame geramd. Onnodige verkeershinderende maatregelen als deze (lees "het in collision course brengen van twee voertuigen" zonder voorrangsregel) is compleet zwakzinnig en mijns inziens misdadig en gevaarlijk. Dit is gewoon een "grote weg" om de stad in of uit te rijden en moet gewoon vrij baan zijn. Indien je de enkele verkeershufter wil hinderen plaats dan een aantal flitspalen in plaats van die te gebruiken als tax heffing op onnodige ongevaarlijke plaatsen langs 80km wegen
Piet (2-12-2019 om 11:33)
Dorp uit heeft voorrang , jammer dat geen een rijschoolhouder dat weet.
Jaap (1-12-2019 om 16:23)
Zijn en blijven vervelende en lastige dingen en je komt ze overal tegen. Men had ze beter om en om kunnen leggen (rechts/links). Maar desondanks,......verkeershaantjes heb je overal maar met een klein beetje geduld en gezond verstand kom je al een heel eind. En wat maakt het uit op een rit,........helemaal niks!
F.Jansen (28-11-2019 om 14:00)
Piet, Geduld en respect.? In deze maatschappij van tegenwoordig is dat ver te zoeken. Marina, Wat jij schrijft dat doe ik ook als ik daar met de auto rij, maar toevallig deze morgen knipperde ik even naar de tegenligger d.m.v. groot licht om hem voorrang te geven. De tegenligger deed hetzelfde. Daar stonden we dan. Ik ben toen maar aan de kant gaan staan. Dus soms helpt dat wel,maar soms ook niet. Dit leer je trouwens ook niet bij je rijlessen en theorie. Er moet gewoon een andere oplossing te bedenken zijn.
Piet Cijsouw (28-11-2019 om 13:46)
Verkeersremmers zijn altijd veilig, maar het gebruik ervan is gebaseerd op gezond verstand en dat kom je helaas steeds minder tegen.
Achiel (28-11-2019 om 12:12)
Verkeersveilig, als het recht van de sterktste (snelste) geldt..... Welke idioot dit bedacht heeft! Al vele malen hachelijke situaties meegemaakt. Ook achterlijken die denken als ze in een treintje rijden ze nog snel mee kunnen. Nergens in het wetboek staat die regel maar ja, alles komt door de onduidelijke gevaarlijke situatie.
Cookie-instellingen beheren