Weerbericht:
In het (zuid)oosten enkele wolkenvelden. Elders stapelwolken
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Letsel bij frontale botsing N686 Axel

Toegevoegd: 27-11-2019, 19.48 uur
Foto 12 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (28-11-2019 om 11:35)
F. Jansen het is wel veilig,maar de mensen moeten is iets meer geduld en respect hebben .. en niet denken ikke ikke en de rest kan stikken
Marina de Groene (28-11-2019 om 11:12)
Heb er gisteren ook nog gereden, het is dikwijls zo dat je bijna gelijk aankomt rijden, ook al staat het met pijlen aangegeven, het is soms zo druk er wordt ook regelmatig te hard gereden, je mag maar 50 km/u. Nu staan er zelfs borden van 30 omdat er gewerkt wordt, Geef even een signaal met je licht als je de ander voor wil laten gaan!!!
F.Jansen (28-11-2019 om 05:37)
Dit is nu al het 2e ongeval op de Zuidsingel. Heb deze onduidelijke situatie destijds ook gemeld bij "Meld verkeersonveilige situaties". Als antwoord hierop kreeg ik te horen dat de situatie met de verkeersremmers op de Zuidsingel veilig was. Dit is nu het tweede serieuze ongeval. Het IS niet veilig!! Een snelle oplossing is borden met pijlen op de verkeersremmers te plaatsen,welke auto voorrang heeft. Nu is het maar onduidelijk en is men afhankelijk of tegemoetkomende automobilisten met elkaar rekening houden. Moet er eerst weer een dodelijk ongeval gebeuren voor dat men actie gaat ondernemen?
Joris (27-11-2019 om 20:50)
Verkeersremmers waarbij de voorrang niet geregeld is zijn levensgevaarlijk, tenzij je de gedachte kan lezen van de tegemoetkomende bestuurder. Dus schade verhalen op de wegbeheerder, zaak voor laten komen desnoods tot aan de Hoge Raad. Zodoende zullen wegbeheerders gedwongen worden te stoppen met het gokken met mensenlevens. Hier ligt een mooie taak voor de getroffen meneer en mevrouw in dit item. Samen de wegbeheerder voor de rechter slepen.
Wil (27-11-2019 om 20:08)
Het blijven lastige verkeersremmers daar. Het is elke dag onduidelijk wie er als eerste mag. Ook al geef je optijd een teken met de richtingaanwijzer dan nog vliegen de tegemoetkomende vol gas erdoor om eerst te zijn
Cookie-instellingen beheren