Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Man rijdt met auto in sloot en raakt gewond

Toegevoegd: 28-11-2019, 08.40 uur
De bestuurder van de auto is naar het ziekenhuis gebracht.
De bestuurder van de auto is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Roland de Jong

HOEK - Een automobilist is woensdagavond gewond geraakt toen hij in het buitengebied van Hoek met zijn auto in een sloot terecht kwam.


Het ongeluk werd rond 17.40 uur gemeld op de Lovenpolderstraat maar gebeurde volgens een woordvoerster van de politie op de Lovenweg. "De bestuurder heeft verklaard dat hij uitweek voor een overstekend dier en vervolgens in de sloot terecht kwam", aldus de politie.

Voor de automobilist werd een ambulance gewaarschuwd. Na onderzoek ter plekke is de man voor verdere controle meegenomen naar het ziekenhuis. Zijn auto is opgehaald door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@japie (28-11-2019 om 23:02)
Rij jij maar een hert aan... dat vertellen wel mensen niet na. Erg simpele en slecht onderbouwde reactie van uw zijde!
Japie 12 (28-11-2019 om 13:50)
Uitweek voor zijn telefoon denk ik ! Voor dieren mag je niet eens uitwijken dat is levensgevaarlijk ( ziehier ) je moet remmen als het kan of doorrijden ..Beter een dood dier dan een fietser of voetganger hé dat word je ook geleerd met rijlessen ! Wat mij wel opvalt iedereen tegenwoordig een excuus verzint voor zijn eigen stuur of rij foute.. Of het komt door de gladde blaadjes op de weg of de schuld van sneeuw of de schuld van de regen of de slik maar het is NOOOOOIT de schuld van de bestuurder zelf.. Zelfreflectie ?
Cookie-instellingen beheren