Weerbericht:
In het westen zonnig, elders perioden met zon. Vannacht mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Terneuzenaar heeft verboden wapen in auto

Toegevoegd: 28-11-2019, 12.39 uur
Terneuzenaar heeft verboden wapen in auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - Een 45-jarige man uit Terneuzen is in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden nadat agenten bij hem een verboden wapen in zijn auto aantroffen.

Agenten gaven de bestuurder rond 00.15 uur, op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen, een stopteken voor een controle. Bij de controle troffen agenten een hockeystick en een baco aan. Dergelijke voorwerpen kunnen ook als slagwapen gebruikt worden. Daarnaast werd er ook een radarverklikker en een taser in het voertuig aangetroffen.

De man is aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en zal vandaag worden gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (29-11-2019 om 06:38)
@Peter Daar hoef je geen Flitsmeister voor geinstalleerd te hebben hoor. Niet werkzaam bij de politie zijn is al voldoende
Peter (28-11-2019 om 19:18)
Moet niet gekker worden. Aangehouden worden voor een Baco. Iedere loodgieter heeft zo’n ding wel eens in de auto liggen. En ja sommige klussers ook. Dus iedereen die zo’n ding gebruikt oppassen want u bent verdacht. Hockeystick, ook dit is een normaal ding als je aan die sport doet. Iedereen is nu verdachte als hij of zij op hockey zit. Die Taser, ja dat is wel een puntje. Kortom prima actie van de politie maar u begrijpt, overdrijven kan ook als politie. Dan die radar verklikker. Die dingen werken toch al lang niet meer. Dus ook dat is onzinnige in beslag name. Of moet je tegenwoordig nu ook je telefoon inleveren als je flitsmeister hebt? Ook hier weer, oppassen want iedereen met Flitsmeister is een crimineel.
Edwin (28-11-2019 om 17:57)
Goed lezen @van Limmen, er lag ook een taser in zijn auto
ton (28-11-2019 om 17:39)
Ik heb 2 schroevendraaiers in de auto, en een krik, een een kruissleutel voor de wielbouten die je met een beetje fantasie voor een werpster zou kunnen aanzien, een paar liter motorolie ( zou je kunnen gebruiken om ...... een fikkie te stoken) en niet te vergeten een paar werkhandschoenen (want je moet natuurlijk geen vingerafdrukken achterlaten als je eventueel een wiel moet moet wisselen). Wat is de volgende stap ? Een servicemonteur aanhouden die weekenddienst heeft ? Die dame die met haar kind(eren) naar de hockeyclub gaat ? Geen wonder dat er een politie tekort is als men op zulke dingen letten.
Jos (28-11-2019 om 17:12)
Vast een hockeyende loodgieter. Overdreven gedoe zeg, alles kan als slagwapen worden gebruikt, bijvoorbeeld ook een brandblusser, een krik of een dopsleutel. Waar ligt de grens???
frank van limmen (28-11-2019 om 14:47)
verboden wapenbezit voor een hockey stick en een baco kom op zeg word steeds gekker hier in nederland