Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 111 km

Vreemdeling drinkt koffie bij bedrijf in Axel

Toegevoegd: 28-11-2019, 17.10 uur
Vreemdeling drinkt koffie bij bedrijf in Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

AXEL - De politie heeft vanmorgen een melding gekregen dat er bij een bedrijf in Axel een onbekende man koffie zat te drinken in de bedrijfskantine.


Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een vreemdeling zonder paspoort of identiteitsbewijs. Omdat de identiteit van de vreemdeling niet vastgesteld kon worden en er geen verblijfplaats van de man bekend was, is hij overgebracht naar gevangenis Torentijd in Middelburg.

De man is overgedragen aan de Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM). Deze zullen gaan uitzoeken wat er met de vreemdeling gaat gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (28-11-2019 om 23:47)
O ik vind dit een schitterend bericht.Het doet mij denken me aan de man die zeer geregeld in Middelburg het Koffiehuis, kledingwinkel nu, of een paar panden verder meestal op vrijdag binnen liep. Er was meestal een receptie.Hij feliciteerde het bruidspaar waarvan de een dacht dat het een collega of zo van de ander was. Maar zo had deze meneer iedere vrijdag wel een gratis kop koffie, gebak en een sigaar. En vaak twee keer omdat het druk was met recepties op vrijdag. Ik snap goed dat deze, waarschijnlijk, dakloze man dit doet. Vind het leuk . Maar mag niet denk ik.
P (28-11-2019 om 19:15)
In het kader van sinterklaas moet dit toch kunnen lijkt mij.(tis een vreemdling zeker, die verdwaald is zeker)