Weerbericht:
Vannacht regen, overdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt diefstal met geweld Westdorpe

Toegevoegd: 29-11-2019, 02.12 uur
Door: Tim Koster

WESTDORPE - De politie is donderdagavond een onderzoek gestart naar een mogelijke diefstal waarbij geweld is gebruikt in Westdorpe.


Het incident vond rond 21.50 uur plaats in een woning aan de Singel. Het slachtoffer zou bij de diefstal geslagen zijn. Meerdere mannen zouden daarna weggelopen zijn. Voor het slachtoffer kwam een ambulance ter plaatse. Uiteindelijk is de geslagen persoon met eigen vervoer naar de huisartsenpost gegaan.

De straat is in verband met het onderzoek deels afgezet met afzetlint. Een hondengeleider is ter plaatse gekomen om in de omgeving te zoeken met een politiehond. De afdeling Forensische Opsporing is met twee eenheden ter plekke om onderzoek te doen in en rondom de woning.

De politie verzoekt mensen die meer weten te bellen met 0900-8844.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (29-11-2019 om 08:10)
Gezellig Zeeuws-Vlaanderen, pedofielen, moordenaars, overvallers en dealers bij elkaar met een mix van multi culti. Helaas bijna geen politie aanwezig.