Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Voetganger gewond na aanrijding met auto Goes

Toegevoegd: 29-11-2019, 11.48 uur
Foto 7 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ruud (2-12-2019 om 09:56)
Het is zeker belangrijk voor een overstekende voetgangers om goed naar links en rechts te kijken. Een automobilist moet echter ook allert bij een zebrapad zijn en goed kijken of er iemand gebruik gaat maken van het zebrapad en dan gewoon remmen. Iets wat normaal is en je ook leert tijdens rijles. Bestuurster gaf aan niet opgelet te hebben helaas!
ger (30-11-2019 om 18:30)
Ik kom daar best vaak en veel mensen die daar oversteken kijken niet eens naar links of rechts ze nemen gewoon voorrang en lopen gewoon of je je nu kan remmen of niet, zeker als er hele "kuddes" trein-reizigers oversteken lopen ze maar gewoon door. Niet erg natuurlijk maar dan kan je soms net niet op tijd stilstaan, verbaasd me dan ook niets dat het een keer raak is ondanks dat nu het misschien anders gebeurt is.
@kees (30-11-2019 om 14:14)
Sorry hoor Kees, wat een overdreven reactie. Hoe naar ook, helaas maken we allemaal wel eens een fout. Ik zie nergens iets staan over de ernst van de verwonding, maar kunt zo op de foto's zien dat wat er gebeurd is, en met welke snelheid? En verhoord? Ik lees meegenomen, lijkt me logisch om eea op het bureau af te handelen. Sterkte aan het slachtoffer en ook aan de bestuurster.
Kees (29-11-2019 om 16:18)
Goed dat de dame is meegenomen naar het bureau om verhoord te worden. Gezien de schade aan de auto en het slachtoffer moet zij harder dan 50 hebben gereden. Het slachtoffer heeft een doodsmak gemaakt. Misschien ook voor een jaar het rijbewijs innemen