Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist en geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Twaalfde verdachte overval Hrieps aangehouden

Toegevoegd: 29-11-2019, 13.22 uur
De voordeur van de woning in Kruiningen na de inval in augustus.
De voordeur van de woning in Kruiningen na de inval in augustus.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Tim Koster

KRUININGEN - In Kruiningen is dinsdagmorgen een twaalfde verdachte aangehouden in het lopende onderzoek naar de woningoverval in Grijpskerke in mei van dit jaar.


De verdachte, een 34-jarige man uit Kruiningen, is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De politie zal hier zijn precieze aandeel bij de overval onderzoeken. Volgens de PZC is de verdachte de bewoner van de woning aan de Torricellistraat waar op 21 augustus een inval is geweest van de politie. Het regionale flexteam viel toen rond 06.00 uur de woning binnen. De politie liet toen weten dat tijdens de huiszoeking diverse voorwerpen in beslag zijn genomen die ‘’mogelijk relevant kunnen zijn voor het onderzoek’’.

De verdachte is de afgelopen dagen verhoord en vandaag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris. De Rechter-Commissaris heeft besloten de man langer vast te houden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (30-11-2019 om 07:19)
Bende van ellende ja.... Wie doet nou zoiets met 12 man, als 't klopt dan, die 12 verdachte. Als je dat met ze 12e moet gaan delen blijft er weinig over. Kan je beter gaan werken.
Adri d'Hont (29-11-2019 om 22:33)
Als je zo iets wilt doen moet je met hooguit twee personen opereren. Dat is in feite al dikwijls één te veel !! Twaalf of misschien NOG meer is bij voorbaat al gedoemd te mislukken !!
Moeder (29-11-2019 om 16:05)
Hoeveel volgen er nog? Het is gewoon een bende dus!
Cookie-instellingen beheren