Ernstige mishandeling gefilmd, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 29-11-2019, 22.20 uur

Ernstige mishandeling gefilmd, politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

HULST - De politie in Zeeuws-Vlaanderen heeft vanmiddag een filmpje onder ogen gekregen van een ernstige mishandeling in Hulst.

Het filmpje waarop de mishandeling te zien is zou worden gedeeld onder leerlingen van een school in Hulst. Op het filmpje is te zien dat er sprake is van meerdere daders, zo laat de politie weten via Facebook.

De politie heeft de mishandeling in onderzoek genomen en vraagt aan getuigen om zich te melden. Ook zou de politie graag in contact komen met het slachtoffer van de mishandeling.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eddy (30-11-2019 om 12:09)
Dat is wel fijn dat er hulp gezocht wordt door de politie maar ja, zoeken naar een speld in een hooiberg is echt niet zo eenvoudig natuurlijk, geef dan minstens een signalement van de daders en met hoeveel, dan gaat er bij mensen wellicht een lampje branden. Trouwens, die mishandeld is dat zal toch thuis bij de ouders ook wel opgevallen zijn neem ik aan, of niet soms?
Bram (30-11-2019 om 00:54)
verschrikkelijk dit soort nieuws. Vraag de daders een wat voor schop of trap ze in gedachte hebben en geef ze vervolgens diezelfde trap. Wat mij betreft via Bokito (ja dat aapje) 'k Weet zeker dat je wakker wordt, want uiteindelijk zijn jullie als deze daders ongelooflijke schoften, meer niet!!