Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 95 km

Politie rijdt auto klem Iepenlaan Terneuzen

Toegevoegd: 30-11-2019, 10.17 uur
De politie en het klemgereden voertuig in de Iepenlaan.
De politie en het klemgereden voertuig in de Iepenlaan.
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Terneuzen een auto klemgereden door de politie.


Het incident speelde zich af in de wijk Bomenbuurt aan de Iepenlaan. Het is nog niet bekend waarom de politie achter het voertuig aan zat. Nadat de auto was klemgereden zijn twee personen te voet op de vlucht geslagen. De politie heeft het voertuig doorzocht en enkele goederen veiliggesteld.

Of het duo dat op de vlucht sloeg nog is aangetroffen, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wdfaasse (30-11-2019 om 19:27)
Ik vind dat politie weer goed werk gedaan heeft ze zijn niet voor niets op de vlucht geslagen dat blijkt weer wat ze in de auto vonden
Bleep 2.0 (30-11-2019 om 13:11)
Ja dat krijg je ervan hé Politie en Burgemeester ! jarenlang is deze onzin getolereerd ook in Vlissingen daar rijden ze nog steeds zonder licht rond door de stad ''COOL'' en met wiet op achter stuur en zonder rijbewijs en overal dealers in de avond door de wijk heen... En ergste is dit soort 'rot jochies '' ook nog overal kindjes maken bij niet al te slimme meiden en zo gaat de cirkel weer door.. Je ziet generatie op generatie nog dommer worden en stomme dingen doen en helaas die kinderen doen dat ook want ze hebben geen voorbeeld.. Hun leven bestaat uit Smartphone, meiden en wiet ! Naar hun ouders gaan heeft ook geen zin, die deden dit 16 jaar geleden ook zelf ! Heel stoer !