Rookontwikkeling bedrijfspand Innovatieweg Hoek

Toegevoegd: 30-11-2019, 10.28 uur

De brandweer op de Innovatieweg in Hoek.
De brandweer op de Innovatieweg in Hoek.
1
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Tim Koster

HOEK - De hulpdiensten zijn vrijdagavond uitgerukt nadat er rookontwikkeling werd waargenomen in een bedrijfspand aan de Innovatieweg in Hoek.

Rond 22.20 uur kreeg de brandweer van Terneuzen de melding om, zonder spoed, met het blusvoertuig uit te rukken voor een brandgerucht. Enkele minuten later werd verzocht om met spoed verder te rijden en werd ook een hoogwerker gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse bleek er sprake te zijn van rookontwikkeling in een bedrijfspand. De brandweer van DOW die inmiddels al ter plaatse was heeft de eerste inzet gedaan.

De brandweer van Terneuzen heeft geholpen met de nacontrole. De hoogwerker is uiteindelijk niet meer ingezet. Waardoor de rookontwikkeling is ontstaan, is niet bekend.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750