Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Auto in de sloot, bestuurder nergens te bekennen

Toegevoegd: 30-11-2019, 10.42 uur
De bestuurder van het voertuig is niet meer aangetroffen.
De bestuurder van het voertuig is niet meer aangetroffen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

EEDE - De bestuurder van een personenauto met daarachter een aanhangwagen is er vandoor gegaan nadat hij in Eede de sloot was ingereden.


Wanneer het ongeval in de polder bij Eede precies is gebeurd, is niet bekend. Agenten die ter plekke werden gestuurd hebben alleen het voertuig aangetroffen. De bestuurder van de auto was nergens meer te bekennen.

De politie vermoedt dat er niemand gewond is geraakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sylvia (1-12-2019 om 09:39)
Zo stond er op een zondagochtend ook eens een auto bij ons in de tuin "geparkeerd". Vol lege bierblikjes en hele lange vloeitjes. Toen de bestuurder 2 dagen later eindelijk open deed voor de politie verklaarde hij "ik was zo geschrokken dat ik naar huis ben gelopen"........uhuhhhhhhhh....natuurlijk. De schade aan ons hek heeft hij achteraf nog wel vergoed. ;
wdfaasse (30-11-2019 om 19:21)
Dat is vakwerk om zo met auto en aanhangwagen te parkeren in een sloot
Inge van der meer (30-11-2019 om 17:04)
Mijn fiets is gestolen zie een fiets achter in de aanhangwagen leggen... is dat hem niet toevallig ;-) elektrisch sparta zwart met een bruin mandje ;-)
Japie 12 (30-11-2019 om 13:05)
Wedden dat ze weer gematst worden en zonder bekeuring er van af komen ? Durf 1000 euro te wedden ze wiet op hadden drank of andere troep en ja zo komen ze er mee weg hé ! Ik had sleepkosten alles op hun laten verhalen en verzekering laten informeren over dit voorval en het is vluchten van plaats van delict/ongeval + rijbewijs 2 jaar inhouden ! Wie weet wat er allemaal gebeurt had kunnen zijn !
Joris (30-11-2019 om 11:33)
Als dit je overkomt: Bel 0900-8844 en laat weten dat je okee bent en je voertuig later gaat ophalen. Dan voorkom je misverstanden. Er zomaar vandoor gaan geeft de indruk dat er iets niet in de haak is, drugs/drank?