Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vlam in de pan in Schoondijke

Toegevoegd: 30-11-2019, 15.18 uur
Vlam in de pan in Schoondijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - In een snackbar aan het Dorpsplein in Schoondijke is vrijdagmiddag de vlam in een pan met frietvet geslagen.

Bij de brandweer werd rond 14.35 uur melding gemaakt van het incident. Vanuit Oostburg rukten een tankautospuit en een hoogwerker uit. Volgens de brandweer was het vuur echter al uit toen zij arriveerde. Iemand had namelijk een deksel over de brandende frituurolie gelegd en zo de vlammen gedoofd.

Nadat de brandweer nog wat controles had uitgevoerd is, kon zij weer terugkeren naar de kazerne. De politie liet gisteren al weten dat de brand meeviel en dat er 's avonds gewoon friet gegeten kon worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750