Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Signalementen daders Westdorpe bekend

Toegevoegd: 30-11-2019, 15.33 uur
De politie heeft signalementen van drie daders vrijgegeven.
De politie heeft signalementen van drie daders vrijgegeven.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - De politie heeft meer informatie over de gewelddadige en gewapende overval donderdagavond op een woning aan de Singel in Westdorpe. Er zijn namelijk signalementen bekend geworden.


Rond 21.30 uur drongen meerdere personen de woning binnen. De bewoner werd geslagen en van hem werd geld geëist. Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat er sprake moet zijn geweest van zeker drie daders. Zij waren rond de 20 jaar oud. Eén van hen droeg een plastic tas van Albert Heijn, De drie waren gewapend met onder andere een lang mes of zwaard. Door een getuige is gezien dat de drie daders over de Singel wegrenden in de richting van de Vlietstraat.

Van de eerste dader is bekend dat hij circa 1.70 meter lang was: beduidend kleiner dan de andere twee. Hij had een slank postuur en droeg zwarte hoofdbedekking. Deze man had een zwarte trainingsbroek aan en droeg zwarte schoenen. Hij had ook een lichtblauwe hoodie aan met een veter in de capuchon. Mogelijk was er een roodkleurig gedeelte in de trui verwerkt.

De tweede dader was rond de 1.80 meter lang en droeg ook zwarte hoofdbedekking. Hij had zwarte bovenkleding aan en droeg een zwarte trainingsbroek. De derde dader was rond de 1.85 meter lang en daarmee duidelijk langer dan de andere twee. Ook deze man droeg zwarte hoofdbedekking, zwarte bovenkleding en een zwarte trainingsbroek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karl (19-12-2019 om 14:02)
Je moet etniciteit, huidskleur, accent etc ook vrijgeven. Zo kan je niet werken. Iedereen kan zwarte kleding hebben