Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en droog, morgen kans op een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Auto in sloot Poortvliet: twee gewonden

Toegevoegd: 30-11-2019, 15.59 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij de Kadijk tussen Poortvliet en Tholen zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval.


Door onbekende oorzaak raakte rond 14.45 uur een Poolse personenauto van de weg. De auto belandde op zijn kop in een sloot. Na de melding werden zowel de ambulancedienst, de politie, de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. De komst van de helikopter werd even voordat deze ter plekke was geannuleerd.

De twee inzittenden van de auto zijn door de ambulancedienst naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend. De politie laat weten onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeluk.

Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de zwaarbeschadigde auto getakeld en afgevoerd.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren