Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, zaterdag bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Drenkeling gevonden na zoekactie Zeelandbrug

Toegevoegd: 01-12-2019, 09.15 uur - Update: 01-12-2019, 10.29 uur
Foto 9 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (5-12-2019 om 22:24)
Knap dat de reddings teams dit allemaal kunnen zo snel, met deze temperaturen, gevaar van eigen leven, en dan nog succesvol reanimeren ook. Petje diep af !
bram goeree (3-12-2019 om 12:42)
sterkte gewenst voor die persoon want dit doe je niet zomaar .hoop dat hij goede verzorging en begeleiding krijgt want dat ontbreekt er in dit zieke land nog al eens aan .hier tel je enkel mee wanneer je succesvol en geslaagd ben .jammer dat dit land ook door de politiek zover is af gegleden .hulde voor de hulp verleners .dit zijn niet de makkelijkste dingen om mee te maken .sterkte
Hermen Mulder (1-12-2019 om 16:37)
Wil je zelfmoord plegen, wordt je toch nog op het laatste moment weer in het land der levenden verwelkomt. Was dit jouw wens...............?
Bleep 2.0 (1-12-2019 om 14:22)
Moet je nagaan zo triest en dan komt deze man uit ziekenhuis en 1e wat je krijgt te horen is dat je je eigen risico zorg ook nog kwijt bent en die persoon is al zo depressief ! Vreselijke samenleving is dit onderhand aan worden, zijn extra zorg die hij nu nodig gaat hebben word ook niet totaal vergoed en de medicijnen ook niet... Vreselijk land is dit aan worden, sterkte verder met alles ( geld is ook niet alles hoor )
Moeder (1-12-2019 om 10:57)
Warm een wonder dat hij dit overleefd heeft!! Dat is niet voor niets! Nu dus een goede psychische behandeling, want hij deed dit ook niet zomaar.... Vreselijk wat een nood er is onder mensen... Laten wij er als medemensen oog voor hebben en een open oor voor hebben...
Cookie-instellingen beheren