Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Fietser en auto botsen in centrum van Vlissingen

Toegevoegd: 01-12-2019, 14.23 uur
De personenauto moest worden weggesleept.
De personenauto moest worden weggesleept.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - In het centrum van Vlissingen is zondagmiddag een fietser in aanrijding gekomen met de bestuurder van een personenauto.


Het ongeluk gebeurde rond 12:20 uur in de Walstraat op de kruising met de Nieuwstraat. De automobilist probeerde nog uit te wijken voor de fietser maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. Door de uitwijkmanoeuvre botste de automobilist tegen een paaltje aan. Een ambulanceteam werd met spoed ter plaatse gestuurd maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf zal de beschadigde personenauto weg gaan slepen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geoffrey (2-12-2019 om 01:38)
@Hans Dat soort schade is vrij normaal zelfs bij 30km/U heel veel harder zal het echt niet zijn geweest. De fietser daar in tegen mag daar helemaal niet fietsen overdag, in de walstraat is een fietsverbod overdag. Had deze fietser zich wel netjes gedragen was dit voorkomen.
Hans (1-12-2019 om 18:27)
Aan de schade van de auto te zien... geen 30km per uur gereden, max. binnenstad