Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 40 km

Auto in brand na ongeval Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 01-12-2019, 20.28 uur - Update: 01-12-2019, 20.38 uur
De auto vloog na het ongeval in brand.
De auto vloog na het ongeval in brand.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Na een eenzijdig ongeluk in Burgh-Haamstede is zondagavond een auto in brand gevlogen. Er is één iemand gewond geraakt.


Een personenauto reed even voor 19.00 uur over de Kloosterweg. Door onbekende oorzaak reed het voertuig tegen een lantaarnpaal. Vervolgens botste de auto tegen een boom en ontstond voorin brand. De brandweer van Burgh-Haamstede werd met spoed opgeroepen om te blussen. Voor aankomst van de brandweer was de bestuurder al uit het voertuig.

De bestuurder van de auto is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend. De personenauto liep flinke schade op en is vermoedelijk total loss. Het voertuig zal worden getakeld. Doordat de lantaarnpaal zwaarbeschadigd raakte, is ook de rest van de straatverlichting tijdelijk uitgevallen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren