Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter voor incident Vlissingen

Toegevoegd: 02-12-2019, 08.12 uur
Traumahelikopter voor incident Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de Paauwenburgweg in Vlissingen is maandagochtend een incident gebeurd waarvoor ook een traumahelikopter werd opgeroepen.


Het incident gebeurde bij de kruising met de Chopinlaan en werd rond 07.35 uur gemeld via 112. Na de melding werd niet alleen de ambulancedienst opgeroepen, ook de traumahelikopter van Amsterdam werd gealarmeerd. De Lifeliner 1 steeg even later op maar draaide rond 08.10 uur net voorbij Nieuw Beijerland weer om.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. De ambulancedienst heeft de patiënt met spoed overgebracht naar een ziekenhuuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (3-12-2019 om 09:06)
@Japie: Vlissingen is allang geen ziekenhuis meer maar een dagbehandelingskliniek.. Vaak is het een kwestie van minuten tussen leven en dood. Het zal je moeder maar zijn die er ligt te creperen en er besloten is te laat een helicopter op te roepen, omdat het TOCH nodig bleek... Dan is de wereld wel weer te klein. Liever 5x onnodig een helicopter oproepen en de 6de keer op tijd, dan 5x overslaan en de 6de keer net te laat aanwezig!
Japie 12 (2-12-2019 om 13:30)
Nou Nou die helicopter is deze week al 3 x voor niks opgeroepen en het ziekenhuis in Vlissingen is 300 meter verderop en dan nog een heli oproepen ? Weg 3 x 15000 euro ! Hoezo word de zorg steeds duurder ?!