Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dronken Pool botst tegen lantaarnpaal

Toegevoegd: 03-12-2019, 15.59 uur
Dronken Pool botst tegen lantaarnpaal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - De politie heeft maandagmiddag een 48-jarige Poolse automobilist betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Een getuige zag dat de automobilist op de Zanddijk tegen een lantaarnpaal aanreed. De man reed na de aanrijding door. De getuige reed vervolgens achter hem aan en belde de politie. Agenten hebben de man aan de kant gezet waarna hij een blaastest moest ondergaan. Hij bleek 1070 microgram alcohol uit de blazen op het ademanalyse-apparaat.

Hij rijbewijs van de bestuurder is direct ingevorderd en er volgt overleg met de officier van justitie voor verdere afhandeling van de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herder (4-12-2019 om 15:41)
Goed van de oplettende burger!!
Monique (4-12-2019 om 01:04)
Auto in beslag nemen en niet meer de weg op. Lik op stuk.