Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 134 km

Automobilist onder invloed coke en amfetamine

Toegevoegd: 04-12-2019, 15.09 uur
Automobilist onder invloed coke en amfetamine
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KATS - Op de 1e Deltaweg bij Kats is dinsdagavond een automobilist betrapt op het rijden onder invloed van verdovende middelen.


De 33-jarige bestuurder uit Nieuwerkerk werd aan de kant gezet voor een controle. Er werd een speekseltest gedaan en hieruit bleek dat de man onder invloed reed van cocaïne en amfetamine. Een GGD-arts heeft bloed afgenomen zodat het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) kan vaststellen hoeveel de man precies gebruikt had.

De man kreeg een algeheel rijverbod van 24 uur opgelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (5-12-2019 om 01:13)
24 uur niet rijden. slappe hap--rijbewijs innemen en opnieuw examen laten doen PLUS een zeer hoge boete. je moet ze pallen in hun geldbuidel, die 24 uur stelt niets voor.
Peter (4-12-2019 om 19:21)
Weer de zoveelste drugsrijder. En danb24 uur rijverbod.... Belachelijk!! Junks horen niet in auto's. Hard aanpakken die bende.