Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Zoekactie naar vermist persoon Hoedekenskerke

Toegevoegd: 05-12-2019, 02.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEDEKENSKERKE - In de nacht van woensdag op donderdag is er met man en macht gezocht naar een vermist persoon in de omgeving van Hoedekenskerke.


Even na 23.30 uur werd er alarm geslagen na een melding van iemand die werd vermist. Als eerste werd er een reddingsboot van de KNRM opgeroepen om te zoeken op het water, vanaf de kant zochten diverse eenheden van de politie.

Rond middernacht werd gemeld dat er ook een droneteam van de Brandweer Midden- en West-Brabant onderweg was evenals een reddingshelikopter. Ook een speurhond van de politie werd ter plaatse gevraagd.

Een binnenvaartschipper meldde tijdens de zoektocht aan de reddingsboot dat er mogelijk iemand was gezien bij het haventje van Hoedekenskerke aan de Nieuwe Veerweg. De reddingsboot ging hier met volle vaart naar toe en meldde korte tijd later dat de persoon was gevonden. Het slachtoffer was aanspreekbaar.

Een ambulance werd met spoed ter plaatse gevraagd en ook een traumateam uit Rotterdam werd opgeroepen om te assisteren. De inzet hiervan bleek niet nodig, de persoon is met onder andere onderkoelingsverschijnselen naar een ziekenhuis gebracht.


Foto'sLocatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wdfaasse (6-12-2019 om 07:44)
Hoe is het mogelijk om op dat tijdstip een persoon te zoeken in t water te vinden, wat een geluk heeft die persoon gekregen dit te overleven
Cookie-instellingen beheren