Weerbericht:
Zwaar bewolkt, lokaal zon. Morgen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (16) gewond bij straatroof Middelburg

Toegevoegd: 06-12-2019, 10.21 uur
Jongen (16) gewond bij straatroof Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 16-jarige jongen is donderdagavond in Middelburg lichtgewond geraakt toen hij door twee andere jongens werd beroofd.


De straatroof vond rond 22.30 uur plaats op de Oude Vlissingseweg. Het slachtoffer, afkomstig uit Middelburg, liep rond dat tijdstip over de Oude Vlissingseweg toen hij plotseling door de twee jongens van zijn tas werd beroofd. Het slachtoffer kwam ten val en raakte volgens de politie lichtgewond.

De daders gingen er te voet vandoor richting Groot Abeele. Ze waren vermoedelijk rond de 16 jaar oud. De eerste dader was circa 1.70 meter lang. Hij droeg een zwarte jas en had een capuchon op. Hij droeg een zwarte broek en zwarte schoenen. Verder had deze dader een grijze sjaal om en had hij zwarte handschoenen aan.

De tweede dader was iets korter, circa 1.65 meter lang. Hij droeg eveneens een zwarte jas en een zwarte broek. Deze jongen had zwarte Nike Air Max-schoenen aan die waren voorzien van witte delails in de zool. Hij had een North Face-muts op en droeg een zwarte sjaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (8-12-2019 om 03:03)
te lui om te werken DUS met 2en maar anderen beroven. flinke jochies--waarom geen huidkleur vermeld? sluit ze op en laat ze werken voor de boete..
Mijn mening (6-12-2019 om 17:20)
Huidskleur is in een signalement ook belangrijk en zeker in combinatie met de kleding. En kun je tegenwoordig nog vermelden dat het jongens zijn? Misschien zijn het transgenders. Wat ik wil zeggen, draai er niet omheen en benoem gewoon de feiten.
bram goeree (6-12-2019 om 16:14)
dat is de laatste tijd nog al eens prijs in Middelburg en altijd van die jonge gasten .lijkt wel een georganiseerde bende .dat ze maar snel gepakt mogen worden en flink gestraft
Governthemente (6-12-2019 om 14:43)
Weer die zelfde 2 daders