Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij steekpartij in Vlissingen

Toegevoegd: 06-12-2019, 11.36 uur - Update: 06-12-2019, 11.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een steekpartij in Vlissingen is vrijdagmorgen een man lichtgewond geraakt. De politie startte een onderzoek maar het slachtoffer wil geen aangifte doen. Er is niemand aangehouden.


De politie meldt dat het incident rond 10.50 uur plaatsvond. "Vermoedelijk vond het steekincident plaats in de buurt van de Van Reenenstraat", aldus de politie. Volgens een woordvoerder waren er twee mannen bij het voorval betrokken.

Het slachtoffer ging na de steekpartij naar een flawoning aan de Schaepmanstraat. Hier kwam ook de ambulanceteam naartoe. De gewonde is door de ambulancemedewerkers nagekeken. Volgens de politie raakte hij lichtgewond en hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis.
 
Volgens de politie vluchtte de dader na het incident weg. Het slachtoffer wil volgens de politie echter geen aangifte doen. "Daar is het onderzoek (voorlopig) afgerond", aldus de politie.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren