Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie bij wietkwekerij woning Goes

Toegevoegd: 06-12-2019, 13.58 uur - Update: 06-12-2019, 18.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In een woning in Goes is vrijdag een persoon aangehouden nadat aan het einde van de morgen een hennepkwekerij was aangetroffen.


De wietkwekerij bevond zich in een woning in een appartementencomplex aan de Wilgenstraat. Agenten hebben tegen het middaguur één van de toegangsdeuren tot het appartement op de benedenverdieping ingebeukt. Even later werd de mannelijke bewoner geboeid in een politiebusje gezet en meegenomen. Hij is op het politiebureau gehoord.

In eerste instantie meldde de politie alleen dat er sprake was van een “kleine” kwekerij maar inmiddels is duidelijk geworden om hoeveel planten het precies ging: tien stuks. De calamiteitendienst van Dolmans is ter plaatse gekomen om de kwekerij te ontmantelen. Een medewerker van DNWG heeft de energie-aansluiting onderzocht.

Voor de door de politie vernielde voordeur is een glaszetter ingeschakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ouwe zeeuw (8-12-2019 om 12:03)
Meer schade aangericht en kosten gemaakt dan dat dit überhaupt zal opleveren, zonde hoor. Weer niks beters te doen :-(
Maria (7-12-2019 om 13:11)
Een kwekerij van tien planten,,, beetje overdreven ! Zonde van de tijd van hulpdiensten, kunnen beter het verkeer in de gaten houden . Te hard rijden , telefoon tijdens de rit, gordels niet om! Etc. Etc.
Jose (6-12-2019 om 22:48)
Oké het is verboden maar om een deur in te beuken voor tien planten? Er zijn wel grotere misdrijven. Beetje overdosis onnodig geweld?
Cookie-instellingen beheren