Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Toch onderzoek naar steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 06-12-2019, 15.22 uur
De dader is nog altijd voortvluchtig.
De dader is nog altijd voortvluchtig.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie doet toch nader onderzoek naar de steekpartij eerder vandaag op de Van Reenenstraat in Vlissingen. Eerder werd gemeld dat het slachtoffer geen aangifte wilde doen en dat het onderzoek (voorlopig) was stopgezet, maar de politie pakt de zaak nu toch op, zo meldt een woordvoerder.


Volgens de politie ontstond rond 10.50 uur een conflict tussen een man uit Vlissingen en een andere, nog onbekende man. De Vlissinger raakte gewond en ging naar een flatwoning aan de Schaepmanstraat. De dader vluchtte op een scooter weg in de richting van de Boulevard.

De gewonde man is door de ambulancedienst onderzocht en meegenomen. Eerder meldde de politie dat hij niet naar het ziekenhuis moest, maar de man blijkt toch voor nadere behandeling naar het ziekenhuis te zijn gebracht.

Het slachtoffer wil geen aangifte doen maar de politie is toch een onderzoek gestart. "Diverse mensen hebben al een verklaring afgelegd", zo meldt de politie, die nog op zoek is naar andere getuigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren