Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Kennedylaan Terneuzen uur dicht na ongeval

Toegevoegd: 06-12-2019, 18.51 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Kennedylaan in Terneuzen is vrijdag aan het begin van de avond een uur lang afgesloten geweest na een aanrijding met letsel.


Op het zebrapad tussen de ALDI-supermarkt aan de ene zijde van de weg en de Leen Bakker aan de overzijde, gebeurde rond 17.20 uur een ongeluk met letsel. Hierbij was een personenauto betrokken maar wat er precies is gebeurd, is niet bekend.

Na het ongeval deden agenten van de verkeerspolitie nader onderzoek rondom de personenauto. De weg was al die tijd volledig afgesloten. De Kennedylaan werd rond 18.20 uur weer vrijgegeven voor al het verkeer. De personenauto is door de politie meegenomen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (7-12-2019 om 12:07)
Inderdaad slechte verlichting en wordt daar te hard gereden. Tijd voor de Gemeente Terneuzen om actie te ondernemen, wanneer valt het volgende slachtoffer??
Johan (7-12-2019 om 10:29)
Wanneer gaat de gemeente Terneuzen de situatie daar veilig maken?
Marianne (7-12-2019 om 09:02)
Het is helaas niet de eerste keer dat dit gebeurd. Inderdaad te weinig verlichting maar eigenlijk ook gewoon een gevaarlijke straat. Onhandige afslag naar de winkels, te veel zebrapaden en gewoon te druk.
Piet (7-12-2019 om 08:59)
Het is daar heel slecht verlicht dus we konden het al verwachten.
Wtte (7-12-2019 om 08:39)
De zoveelste fout in de infra structuur van Terneuzen !
J (7-12-2019 om 00:09)
Wij reden daar enkele minuten voor en er was heel slecht zicht op dit zebrapad!! Het regende weerspiegelde en het was al donker plus geen lantaarnpaal die het pad verlicht het is omdat je het er kent maar er liepen mensen donker gekleed en die waren heel slecht zichtbaar!