Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Kennedylaan Terneuzen uur dicht na ongeval

Toegevoegd: 06-12-2019, 18.51 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Kennedylaan in Terneuzen is vrijdag aan het begin van de avond een uur lang afgesloten geweest na een aanrijding met letsel.


Op het zebrapad tussen de ALDI-supermarkt aan de ene zijde van de weg en de Leen Bakker aan de overzijde, gebeurde rond 17.20 uur een ongeluk met letsel. Hierbij was een personenauto betrokken maar wat er precies is gebeurd, is niet bekend.

Na het ongeval deden agenten van de verkeerspolitie nader onderzoek rondom de personenauto. De weg was al die tijd volledig afgesloten. De Kennedylaan werd rond 18.20 uur weer vrijgegeven voor al het verkeer. De personenauto is door de politie meegenomen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Markus Gulagius (6-12-2019 om 22:11)
Liggen daar veels te veel Zebra paden en de voetgangers gebruiken ze niet de steken luk raak de weg over Beter 1 Groot breed Zebra pad voor alle voetgangers
Terneuzennaar (6-12-2019 om 20:53)
Het is eigenlijk veel te lang goed gegaan daar
Johan (6-12-2019 om 20:00)
Dan heeft het slachtoffer nog geluk, kon ook een kraan van Arentis zijn geweest.. Onbegrijpelijk dat dat zwaar verkeer nog steeds dwars door dat gebied mag, ipv omrijden over brug van sluiskil
JJ (6-12-2019 om 19:25)
Kon je op wachten. Degene die de locaties (en verlichting) van zebrapaden bepaald in Terneuzen moet nodig op cursus.