Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 134 km

Jarige drugsdealer gearresteerd in Yerseke

Toegevoegd: 07-12-2019, 10.20 uur
Jarige drugsdealer gearresteerd in Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Een 20-jarige man uit de gemeente Tholen is gisteren notabene op zijn verjaardag betrapt met cocaïne op zak. Hij wordt verdacht van drugsdealen en is daarom opgepakt.


Agenten zagen vrijdagavond een auto over de Molendijk in Yerseke rijden. "De rijstijl van de bestuurder was zenuwachtig. Hierop werd de man op de Molendijk voor een controle aan de kant gezet", zo vertelt een woordvoerder van de politie.

Bij de controle werden in de auto bijna twintig zogenaamde ponypacks aangetroffen: verpakkingen waarin drugs wordt bewaard. De man had ook een flinke hoeveelheid contant geld bij zich. Om deze reden verdenkt de politie de man van de handel in drugs. De man, die jarig bleek te zijn, werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast.

De drugs en het geld zijn in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
johanna stoutjesdijk (8-12-2019 om 12:28)
is niet slim zeker niet op je verjaardag je moet het helemaal niet doen dan is er geen oppakken ook , dom ,dom .
willem (8-12-2019 om 03:07)
prima cadeau--die verjaardag zal hij niet snel vergeten.
Joris (7-12-2019 om 12:55)
Zie vaker mensen rijden die zenuwachtig rijgedrag vertonen. Meestal niet omdat ze drugs bij zich hebben maar meer omdat ze amper voldoende vaardigheid hebben om een voertuig te besturen.