Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Proces-verbaal na scheppen voetganger op zebra

Toegevoegd: 07-12-2019, 10.59 uur
De voetganger werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De voetganger werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De automobilist die gisteren een ongeluk veroorzaakte op een zebrapad op de Kennedylaan in Terneuzen heeft een proces-verbaal gekregen. De man reed een voetganger aan.


De automobilist, een 25-jarige man uit Sluis, reed rond 17.20 uur over de Kennedylaan. Op het zebrapad tussen de ALDI-supermarkt aan de ene zijde van de weg en de Leen Bakker aan de overzijde, kwam hij in botsing met een 31-jarige man die de weg overstak. Deze man, een inwoner van Sas van Gent, raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Na het ongeluk werd de man uit Sluis meegenomen naar het politiebureau. Hij is daar gehoord en van hem werden een alcohol- en speekseltest afgenomen. De man bleek geen alcohol of drugs te hebben gebruikt. Na het ongeluk was de Kennedylaan een uur lang dicht vanwege politie-onderzoek. De auto van de man is na afronding hiervan meegenomen naar het politiebureau en daar overgedragen aan de automobilist. Het voertuig is niet in beslag genomen geweest.

De automobilist heeft van de politie een proces-verbaal gekregen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (7-12-2019 om 15:45)
Het is daar aardedonker. Er is wel een extra zebrapad aangelegd, maar de straatverlichting is daar niet op aangepast. Aan de zijde van de Aldi is geen verlichting. Zeer gevaarlijke situatie.
Japie 12 (7-12-2019 om 11:31)
Ik zie steeds meer mensen op het laatste moment remmen voor voetgangers e.d. ! Dat komt omdat men achter het stuur de hele tijd met zijn / haar / het telefoon bezig is.. Vind het echt erg aan worden, zelfs op de fiets houd niemand zich aan het telefoon verbod, naar school en van school ook alle kinderen nog steeds dat rot-ding in hun handen.. iedereen heeft #%$%^^ aan het telefoon verbod.. Dat je een voetganger mist die recht voor je neus loopt of oversteekt zegt mij al genoeg, dan lette je niet op het verkeer dus maar op je schermpje !!!