Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten later motregen. Dinsdag in het westen mistig
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (13) bedreigd en beroofd in Vlissingen

Toegevoegd: 08-12-2019, 10.37 uur
Jongen (13) bedreigd en beroofd in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op het Baskensburgplein in Vlissingen is zaterdagavond een jongen bedreigd en bestolen door twee andere jongens.


De straatroof gebeurde rond 19.40 uur. Het slachtoffer, afkomstig uit Vlissingen, stond met een andere jongen op het Baskensburgplein. Inde buurt van de kruising van de President Rooseveltlaan en de Beatrixlaan werd hij door twee jongens mondeling bedreigd. Daarna beroofde het tweetal hem van een setje oordopjes, waarna zij op de vlucht sloegen.

De overvallers waren ongeveer 15 jaar oud. Ze droegen beiden een gewatteerde North Face-jas en een muts over hun hoofd. De twee hadden volgens de politie beiden een donkere huidskleur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (8-12-2019 om 16:00)
zal wel weer ALS ze gesnapt worden op een soft halt strafje uitdraaien. hoe zielig ben je als je oordopjes gaat stelen. ben het met "zeeuw" en "Mijn mening" eens: met naam en toenaam vermelden. tuig moet gestopt worden.
C.j (8-12-2019 om 14:27)
Die kun je toch traceren met find my airpods? Find Lost AirPods With a Tracking Map Launch the Find My iPhone app. Sign in with your Apple ID and password. Tap your AirPods in the listing. Go to your iCloud and sign in with your Apple ID. Open Find iPhone. Click All Devices. Select your AirPods.
een inwoner (8-12-2019 om 11:44)
BAH wat laag by de grond . dat je zo iets doet
zeeuw (8-12-2019 om 11:43)
ze moeten ze niet naar halt toesturen , kop op internet met naam en toenaam bereik je veel meer mee
Mijn mening (8-12-2019 om 11:33)
Kijk, nu is de beschrijving van de daders compleet. En voor de zeurpieten, als een dader blank is moet dit ook vermeld worden. Wordt het geen tijd voor burger actie?
Cookie-instellingen beheren