Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (17) laat mes zien en wordt opgepakt

Toegevoegd: 08-12-2019, 15.59 uur
Het mes dat de jongen bij zich had.
Het mes dat de jongen bij zich had.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 17-jarige jongeman is vannacht aangehouden omdat hij met een mes op zak op stap was gegaan.


De jongeman had het mes laten zien in een café. Het personeel van de horecagelegenheid schakelde vervolgens de politie in. Die hield de jongen aan voor verboden wapenbezit.

Volgens de politie was de jongen het niets eens met het handelen van de agenten. “Ga echte boeven vangen, ik draag dit bij voor mijn veiligheid”, zo zou hij hebben gezegd. De politie benadrukt dat mensen die wapens dragen zelf ook vaker slachtoffer worden van wapengeweld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (10-12-2019 om 08:12)
Een goed stevig slot meenemen om je te verdedigen bij een overval lijkt mij beter. Als je een beugelslot voor je kanis krijgt dan blijf je wel liggen.
Tholenaar (9-12-2019 om 08:10)
Slaat nergens op Jan@. !7 jaar, in de kroeg, mes bij, openlijk er nog mee pronken, als je er per ongeluk woorden mee zou krijgen met hem, wat dan, weet jij wat hij zou doen met een mes op zak. Gewoon een dom figuur. flinke boete geven.
Jan (8-12-2019 om 19:12)
In zeer korte tijd zijn er twee jongeren berooft, zijn reactie is dan ook terecht. Of dit aardappelmesje indruk zal maken bij overvallers vraag ik me sterk af.