Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man dringt woning binnen, mishandelt vrouw

Toegevoegd: 08-12-2019, 21.53 uur
Man dringt woning binnen, mishandelt vrouw
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een vrouw is dit weekeinde in haar woning mishandeld door een man die tegen haar wil haar woning binnen was gekomen.


De 57-jarige vrouw meldde zich zondag tegen de ochtend op het politiebureau aan de Breestraat in Vlissingen met de melding dat ze was mishandeld. De vrouw bleek behoorlijk toegetakeld te zijn en voor haar moest daarom eerst medische hulp worden geregeld.

De politie heeft de zaak verder in onderzoek.  


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (9-12-2019 om 19:03)
Wat ben jij een ploert van een vent om een vrouw zo toetakelen ben je daar nu 57 jaar voor geworden,ik hoop dat je zelf binnen kort ook zo afgeranseld word liefst nog een beetje erger klootzak.
Bumper: (9-12-2019 om 09:02)
dat mannetje de zelfde behandeling geven, even goed in elkaar trimmen, en na een dag nog een keer, de rechtelijke macht begint het te begrijpen maar we zijn er nog niet helemaal dergelijk uitschot gewoon knal hard aanpakken