Meisje (16) bewusteloos na alcoholinname

Toegevoegd: 08-12-2019, 21.56 uur

Meisje (16) bewusteloos na alcoholinname
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een minderjarig meisje is dit weekeinde in Vlissingen bewusteloos geraakt nadat ze flink wat alcohol had genuttigd.

Het 16-jarige meisje was volgens de politie 'out' gegaan in het toilet van een cafetaria. Ze was er zo erg aan toe dat er een ambulance aan te pas moest komen, aldus de politie.

De politie heeft het meisje doorverwezen naar HALT.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (9-12-2019 om 10:17)
Zelf gedaan, dan ook graag zelf de verantwoordelijkheid voor de afhandeling dragen. Het wordt tijd dat de ziektekostenverzekeringen stoppen met het vergoeden van behandelingen die voortvloeien uit het eigen gedrag. Eigen verantwoordelijkheid! Misschien dat mensen (en ouders) dan wat sneller en eerder gaan nadenken. Je moet ze raken in hun portemonnee. Alle gevolgen van wat jezelf in je mond stopt (eten, drinken, sigaretten, daar heb je allemaal wel geld voor) ook graag voor eigen rekening.