Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt rijbewijs Middelburger (35) in

Toegevoegd: 09-12-2019, 11.47 uur
Politie neemt rijbewijs Middelburger (35) in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft maandagochtend vroeg het rijbewijs van een 35-jarige Middelburger ingenomen.


De man werd rond 05.15 uur voor zijn woning door agenten aangesproken omdat zij vermoedden dat hij onder invloed van drugs een auto had bestuurd. De auto rook naar hennep maar de man weigerde zijn medewerking aan een speekseltest en een bloedproef.

Omdat de man niet meewerkte, is zijn rijbewijs per direct ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remmelt (11-12-2019 om 13:19)
@Piet, als we het echt veilig willen maken op de weg moeten we de leeftijd voor een Rijbewijs verhogen naar 66 jaar. Dan rijdt er niemand meer met een ik heb ervaring en mag meer dan een ander overtuiging.
Piet (11-12-2019 om 09:55)
Minstens 50 jaar lang daalt het aantal verkeersdoden ondanks dat er blijkbaar mensen zijn die vinden dat dit probleem al 50 jaar duurt. Ik denk dat we minder ongelukken hebben als we het rijbewijs afpakken van iedereen boven de 60 jaar. De echte brokkenpiltoen van Nederland.
wdfaasse (9-12-2019 om 18:56)
Zijn rijbewijs nooit meer terug geven.
Japie 12 (9-12-2019 om 13:59)
GOED ZO ! keihard aanpakken dat drugs ellende.. Er zijn meer dan 3 miljoen mensen die dagelijkse wiet gebruiken of andere troep ( CBS cijfers ) en wat mij het aller ergste stoort is dat er vanaf de jaren 60 a 70 al volop drugs werd gebruikt ook op de weg.. Overal met uitgaan zag je dat toen al en nu pas anno 2019 zijn er drugstesten ! Dus op zijn minst al 50 jaar lang is er ongestoord en ongestraft drugs in het verkeer geweest.. Hoeveel ellende heeft dat al die jaren veroorzaakt man terwijl er toen alleen maar op alcohol werd gecontroleerd.. Echt vreselijk !!!