Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer code geel vanwege zware windstoten

Toegevoegd: 09-12-2019, 11.50 uur
Weer code geel vanwege zware windstoten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het KNMI waarschuwt opnieuw voor zware windstoten. Voor Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant is opnieuw code geel afgekondigd. Gisteren gebeurde dat ook al.


Vanaf het middaguur moet tot ongeveer 16.00 uur rekening worden gehouden met zware windstoten rond de 90 kilometer per uur. Plaatselijk kunnen de windstoten een kracht van 100 kilometer per uur halen, zo meldt de meteorologische dienst.

Aan het einde van de middag nemen de windstoten af. In de tussentijd wordt door het KNMI geadviseerd weerberichten en waarschuwingen te volgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wdfaasse (10-12-2019 om 07:21)
Zij kregen weer gelijk gezien de code geel het heeft echt gestormd bij ons in Zeeland,zelfs verschillende bomen hebben het begeven.