Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 09-12-2019, 20.59 uur - Update: 09-12-2019, 21.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Op de Loskade in Middelburg is maandagavond een persoon gewond geraakt na een steekpartij. De politie doet onderzoek en heeft inmiddels één arrestatie verricht.


Het incident werd 20.40 uur gemeld aan de Loskade ter hoogte van Hotel Nieuwe Doelen. Meerdere politievoertuigen en een ambulance kwamen ter plaatse. Het slachtoffer werd opgevangen bij het hotel en vervolgens overgedragen aan de ambulancedienst. De gewonde is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend gemaakt.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er onderzoek wordt gedaan naar het voorval. "Wat er precies is gebeurd voorafgaand aan het incident, is nog onduidelijk. Getuigen worden momenteel verhoord en agenten starten het onderzoek op", aldus de politie, die de Loskade ook met een diensthond afzocht.

Rond 21.25 uur meldde de politie dat er één persoon was aangehouden. De politie onderzoekt momenteel of deze man ook daadwerkelijk iets met de zaak te maken heeft.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren