Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 95 km

Dronken automobilist in de Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 02-12-2006, 17.57 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Zaterdagmorgen rond 08.10 uur was de melding binnengekomen dat een automobilist de gehele rijbaan in de westelijke tunnelbuis van de Westerscheldetunnel nodig had.

Agenten wachtten de betreffende automobilist op toen hij de tunnel uitreed, richting de rotonde van de N61. De bestuurder reed slingerend over de weg en negeerde een stopteken. In eerste instantie minderde hij snelheid maar voerde deze weer op bij nadering van de rotonde.

Deze nam hij met te hoge snelheid waardoor zijn auto een slinger maakte. Uiteindelijk zette hij zijn auto op een vluchthaven van de N61 aan de kant. De bestuurder, een 23-jarige man uit Heinkenszand, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Terneuzen. Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij teveel alcohol had gedronken.

Zijn rijbewijs werd ingevorderd en met een dagvaarding op zak mocht hij het politiebureau weer verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren