Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek Zeeuws-Vlaamse zedenzaak bijna afgerond

Toegevoegd: 10-12-2019, 18.22 uur
Onderzoek Zeeuws-Vlaamse zedenzaak bijna afgerond
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Het onderzoek naar de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak waarin de 46-jarige P. P. uit Aardenburg en zijn vriendin, de Terneuzense T. D. (43) de hoofdverdachten zijn, is zo goed als afgerond.


De vrouw moet alleen nog worden gehoord door de politie en ze moet nog medisch worden onderzocht. Gisteren diende in Middelburg een zogeheten pro-forma zaak, waarbij de huidige stand van zaken werd weergegeven. Beide verdachten waren hier overigens niet bij aanwezig. Het stel wordt ervan verdacht tien jaar lang, 2008 tot medio 2019, de twee jonge dochters en een vriendinnetje gruwelijk te hebben misbruikt en te laten misbruiken. Ook zouden ze zijn gedrogeerd, mishandeld en moest een van de meisjes mee naar parenclubs en parkeerplaatsen.

De meisjes zijn inmiddels 13 en 19 jaar. De vrouw zegt van niets te weten, aan geheugenverlies te lijden en door P. met geweld gedwongen te zijn om haar kinderen te laten misbruiken. Een toehoorder in de zaal vertelde de officier van justitie een gesprek gehoord te hebben waarin P. de vrouw veel geld had geboden en dat de vrouw had gezegd het geld goed te kunnen gebruiken. De man zal later door de zedenpolitie nog worden gehoord.

De inhoudelijk behandeling zal mogelijk eind maart, midden april plaatsvinden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dan Kersten (10-12-2019 om 21:10)
Hoe is het mogelijk allemaal en nog smoezen ook!! Een advocaat en de betreffende rechter kunnen alleen maar gaan voor de aller zwaarste straf.... Hopelijk krijgen deze meisjes de beste nazorg, echt!
Mijn mening (10-12-2019 om 19:12)
Ik hoop dat deze viespeuken daadwerkelijk levenslang krijgen zonder kans op strafvermindering, de kinderen hebben dit tenslotte ook! Dat de ''moeder'' plotseling aan geheugen verlies zou lijden lijkt mij de grootste onzin die je kan verzinnen. Ze had in de afgelopen tien jaar zeker wel eens een helder moment om naar de politie te gaan. Ik hoop ook dat de beerput ver open gaat want volgens eerder bericht zouden de kinderen ook door anderen misbruikt worden en die ''mensen'' zijn net zo rot als de verdachten. Ik heb totaal geen medelijden met dit soort beesten.