Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Gewonde steekincident Middelburg werd in rug gestoken

Toegevoegd: 10-12-2019, 18.46 uur - Update: 11-12-2019, 11.59 uur
De politie deed ter plekke onderzoek naar het steekincident.
De politie deed ter plekke onderzoek naar het steekincident.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Het slachtoffer van het steekincident aan de Loskade in Middelburg werd met een mes in zijn rug gestoken. De gewonde is een 21-jarige man uit Middelburg.


Via Facebook laat politieteam Walcheren weten dat zij rond 20.40 uur de melding kregen van een vechtpartij aan de Loskade. Onderweg kreeg de politie al snel de aanvulling dat er iemand neergestoken zou zijn. Ter plaatse bleek dat het slachtoffer in elkaar was geslagen en met een mes in zijn rug gestoken was. Een mes dat ter plekke door een omstander werd gevonden is in beslag genomen.

Door snel onderzoek van de politie werd al snel op een andere locatie in Middelburg een eerste verdachte aangehouden. Na middernacht werden meerdere woningen door de politie bezocht en binnengetreden op zoek naar de andere verdachten. De politie werd hierbij geassisteerd door twee hondengeleiders. Bij deze actie is nog een tweede verdachte aangehouden. De twee verdachten zijn 14 en 18 jaar oud.

Op camerabeelden is nog een derde persoon te zien waarvan de rol nog onduidelijk is. De politie onderzoekt of deze persoon getuige is geweest van het steekincident of misschien betrokken is geweest bij de ruzie. Het politie-onderzoek is nog in volle gang.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaar (11-12-2019 om 00:09)
Heel blij , met de cultuur verrijkers. Heel veel sterkte voor het slachtoffer. En hopelijk een riante vergoeding
een inwoner (10-12-2019 om 22:05)
ik word gewoon misselijk als ik die leeftijden ziet van de daders. Bizar. Rechter van mij mag u ze zwaar straffen. waar gaat dit heen in de toekomst?
Cookie-instellingen beheren