Weerbericht:
Vannacht mistbanken, morgen zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanrijding tussen auto en fietser op rotonde Goes

Toegevoegd: 11-12-2019, 09.21 uur
De politie op de Piet Heinstraat in Goes.
De politie op de Piet Heinstraat in Goes.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

GOES - Woensdagmorgen heeft er op een rotonde in Goes een aanrijding plaatsgevonden tussen de bestuurder van een personenauto en een fietser.


Het verkeersongeluk gebeurde rond 07.15 uur op de rotonde bij de Piet Heinstraat ter hoogte van de ING Bank. De ambulancedienst en een eenheid van de politie werden met spoed ter plekke gestuurd. Eenmaal ter plaatse bleek het gelukkig allemaal mee te vallen, niemand raakte gewond.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michiel (11-12-2019 om 15:36)
Of je pakt wat vaker de fiets!
Joris (11-12-2019 om 10:42)
Rotondes werden geïntroduceerd om het verkeer vlot en veilig te laten doorstromen. Echter, vaker aanrijdingen en verkeersinfarcten in Goes zijn het gevolg. Regelmatig staan alle rotondes in de stad en alle toegangswegen naar die rotondes vol en ben je een kwartier kwijt om een paar honderd meter te overbruggen. Mag ik voorzichtig concluderen dat er verkeerde keuzes gemaakt zijn?