Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Derde verdachte steekincident Middelburg aangehouden

Toegevoegd: 11-12-2019, 11.56 uur
De hulpdiensten aan de Loskade in Middelburg.
De hulpdiensten aan de Loskade in Middelburg.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De politie heeft woensdagmorgen een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar het steekincident in Middelburg maandagavond.


De verdachte, een 15-jarige jongen uit Vlissingen, kwam zichzelf vanmorgen melden op het politiebureau. Daar is hij door de politie aangehouden. Eerder werden al een 14-jarige jongen uit Middelburg en een 18-jarige jongen uit diezelfde plaats aangehouden.

Bij het steekincident aan de Loskade in Middelburg raakte maandagavond rond 20.30 uur een 21-jarige jongen gewond toen hij bij een vechtpartij in zijn rug gestoken werd. Alle verdachten zijn ingesloten en zitten nog vast. Zij zullen worden gehoord door rechercheurs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750