Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de westkust
Verkeersinformatie:
Geen files

Achtervolgde jongen werd mogelijk auto ingetrokken

Toegevoegd: 11-12-2019, 12.43 uur
Achtervolgde jongen werd mogelijk auto ingetrokken
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - De politie doet nog steeds onderzoek naar de melding van meerdere getuigen dat een jongeman afgelopen zondag in Terneuzen achtervolgd zou worden.


Deze getuigen zagen dat er in de omgeving van de Alvarezlaan, Michiel de Ruijtersingel en de Bellamystraat in Terneuzen een jongeman werd achtervolgd. Hij zou vervolgens zijn klemgereden en werd daarna een auto ingetrokken. In de auto zaten, volgens de getuigen, personen met bivakmutsen op.

Naar aanleiding van de meldingen die binnen zijn gekomen bij de politie werd een onderzoek gestart. Agenten hebben in de buurt navraag gedaan en ook zijn getuigenverklaringen opgenomen. Van het incident zijn mogelijk camerabeelden beschikbaar. Deze zullen door de politie worden bekeken.

Mensen die meer informatie hebben over deze melding worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via WhatsApp: 06-12207006.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (11-12-2019 om 22:34)
Heeft het slachtoffer geen aangifte of melding gedaan? Toen ik 15min lang was achtervolgd (niet recent)en daar aangifte van deed is deze persoon niet eens opgepakt. terwijl dader bij naam, signalement en type auto duidelijk is doorgegeven.. Nederland is ziek!
Markus Gulagius (11-12-2019 om 15:36)
eerder in die buurt auto's open getrokken is wel vaker iets aan de hand aan die kant geloof ik