Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee tieners aangehouden voor beroving Vlissingen

Toegevoegd: 11-12-2019, 20.17 uur
Twee tieners aangehouden voor beroving Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie heeft twee tieners aangehouden voor het bedreigen en beroven van een jongen op het Baskenburgplein in Vlissingen afgelopen zaterdag.


De straatroof gebeurde zaterdagavond rond 19.40 uur. Het slachtoffer, een 13-jarige jongen, werd door twee jongens mondeling bedreigd waarna zij hem beroofde van een setje oordopjes. Na onderzoek van de politie kwam al snel een eerste verdachte in beeld. Deze jongen is gisteren al aangehouden. Bij hem zijn ook de gestolen oordopjes aangetroffen. Vandaag heeft de politie nog een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om twee tieners uit Vlissingen van 12 en 13 jaar oud.

Het tweetal heeft bekend en zullen morgen worden voorgeleid bij de Rechter Commissaris. Buitenom een strafrechtelijke afdoening zal er ook worden aangestuurd op een verplicht hulpverleningstraject


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ook mijn mening (12-12-2019 om 15:41)
Gebeuren daar wel meer dingen die niet kunnen. Ook bij de sportvelden, kan ik geen vinger op de pols leggen (verdachte activiteiten) zou zeggen, vaker surveilleren daar!
bram goeree (12-12-2019 om 11:52)
kijk dat is nog eens een goed begin van een verder leven .echte aanwinsten voor de maatschappij .maar gezien hun leeftijd een waarschuwing ,niet meer doen hoor .geef ze maar een flinke boete en verhaal die op de ouders .misschien dat ze dan wat beter op hun kinderen gaan letten
Mijn mening (12-12-2019 om 01:05)
Nou jongens, goed gedaan hoor. Ik denk dat jullie ouders heel trots op jullie zijn. Jullie zijn echt een aanvulling voor de samenleving. Ik hoop dat jullie zwaar gestraft worden!!