Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Bestuurder onder invloed van drugs en medicijnen

Toegevoegd: 12-12-2019, 09.23 uur
Bestuurder onder invloed van drugs en medicijnen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Agenten zagen woensdagavond in Middelburg een voertuig rijden dat direct opviel door bijzonder rijgedrag. De bestuurder bleek te rijden onder invloed van drugs en medicijnen.


De agenten hielden het voertuig staande en troffen een behoorlijk onder invloed zijnde bestuurder aan onder verdachte omstandigheden. Door de houding en het gedrag van de bestuurder werd gelijk duidelijk dat er van alles mis was. De bestuurder is direct aangehouden en geboeid.

Op het bureau bleek dat de man onder invloed van drugs en medicijnen verkeerde. Zijn bus wordt nog onderzocht in verband met een onderzoek naar ondermijning.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750